Kära Liv och Caroline

Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli svarar på frågor om livet

av Caroline Ringskog Ferrada-Noli Liv Strömquist (E-media, E-bok, EPUB) 2015, Svenska, För vuxna

En varg söker sin pod är serietecknaren Liv Strömquists och författaren Caroline Ringskog Ferrada-Nolis forum för att analysera samtiden. Podden har sedan starten i november 2012 fått ett stort antal hängivna lyssnare. Från och med det första avsnittet ”Stig Larssons memoarer” har Liv och Carolines samtal handlat om det som sker just nu inom politiken och populärkulturen, i konsten och livet, och mynnat ut i en mängd smarta och roliga analyser av vad som egentligen är på gång i vårt samhälle.

I Kära Liv och Caroline svarar författarna på lyssnarnas frågor. Liksom i podden samtalar de sig fram till ett svar, liksom en gång Birgitta Stenberg och Märta Tikkanen i P1:s Allvarligt talat.

Liv Strömquist (född 1978) är en av Sveriges mest lästa serietecknare och satiriker. Hon är aktuell med ett seriealbum om det kvinnliga könsorganet, Kunskapens frukt.

Caroline Ringskog Ferrada-Noli (född 1980) är författare, skribent och tv-produ­cent. Hon romandebuterade 2009 med Naturen och arbetar för närvarande på sin andra roman som kommer på Natur & Kultur.

Utgivare/år Stockholm : NoK Elib distributör, 2015
Format E-media E-bok EPUB
Kategori
ISBN 9789127141360
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hc/DR
Till toppen av sidan