Solglimtar bland molnen

Solglimtar bland molnen

av Ali McNamara Sofia Ejheden (E-media, E-bok, EPUB) 2023, Svenska, För vuxna

En ny fristående del i Ali McNamaras omåttligt populära serie om St Felix!

Meteorologen Sky tycker inte om överraskningar. Efter en längre tids sjukskrivning tar hon ett enkelt uppdrag på en ö utanför kuststaden St Felix i Cornwall. Där ska hon bevaka vädret efter att det inkommit en rad märkliga väderrapporter. Även om Sky egentligen är alldeles för överkvalificerad för jobbet ser hon fram emot att äntligen få börja arbeta igen. Vad hon inte har räknat med är att hon också måste samarbeta med Sonny Samuels - en självsäker och pladdrig väderpresentatör som knappt kan skilja på en storm och en tsunami.

Men snart inser Sky att det faktiskt är något skumt som pågår i St Felix. Och inte bara när det kommer till vädret. Med hjälp av Sonny och Walter, en äldre amatörmeteorolog som har sina egna metoder, försöker Sky lösa mysteriet. Samtidigt måste hon hålla sin dolda sjukdom i schack och när de närmar sig gåtans lösning tvingas Sky ifrågasätta allt hon trodde att hon visste om vädret, sig själv ... och Sonny.

Ali McNamara är en av Storbritanniens mest älskade feelgoodförfattare och hennes böcker har sålts i hundratusentals exemplar. Hon skriver böcker fulla av värme, ljuvliga miljöer och människor som är lätta att tycka om. Böcker som får en att må bra. Solglimtar bland molnen är fjärde delen i serien, men alla delar kan läsas fristående.

Upphov Ali McNamara ; översatt av Sofia Ejheden.
Originaltitel Cornish clouds and silver lining skies
Utgivare/år 2023
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789189306813
Anmärkning Första svenska upplaga 2023, Serie/fortsättningsarbete: 1. Den lilla blomsterhandeln vid havet -- 2. Daisys gamla folkabuss -- 3. Kates besynnerliga pysselbutik -- 4. Solglimtar bland molnen, Online epub (1.98 MB), Offline epub med Adobe-kryptering (1.27 MB)
Klassifikation Hcee.01/DR Hcee.01
Till toppen av sidan