Den tigande änkan

Den tigande änkan

av Sara Blædel, 1964- Jessica Hallén (E-media, E-bok, EPUB) 2022, Svenska, För vuxna

Louise Rick är efter en längre tids ledighet tillbaka på arbetet som chef för polisens nya mobila enhet, P13, när polisen på Fyn ber om hjälp. En kvinnlig pensionatägare på Tåsinge har blivit mördad och polisen har inte mycket att gå på. En grundlig genomgång av pensionatets övervåning, där den mördade kvinnan bodde, får utredningen att ta en fullständigt oväntad vändning.  

Mot sin vilja blir Louise tvungen att kontakta Eik Nordström på eftersöksavdelningen i Köpenhamn. De har inte träffats sedan de skildes åt på en strand i Thailand, där deras förhållande tog slut.  

För första gången någonsin verkar Camilla Lind inte särskilt intresserad av mordfallet när Louise ringer för att be henne om råd. Däremot väcks hennes intresse av historien om en ung man som dog på Tåsinge för ett halvår sedan.  

Som journalist lyckas Camilla få insyn i saken. Hon kommer över information som Louise inte känner till och som får vittgående konsekvenser för alla inblandade. Louise och Camilla blir båda djupt engagerade och när de slutligen finner sig i en komplicerad och känslig situation inser de hur bra det är att hjälpas åt

Detta är den elfte boken i Sara Blaedels serie om polisen Louise Rick. Boken går utmärkt att läsa fristående, men om man vill följa Louise Rick finns hela serien utgiven som ljudbok och e-bok.

Upphov Sara Blӕdel ; översättning av Jessica Hallén.
Originaltitel Den tavse enke
Utgivare/år 2022
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Danska
Kategori
ISBN 9789177953609
Anmärkning E-bok, Online epub (1.25 MB), Offline epub med Adobe-kryptering (1.45 MB)
Klassifikation Hceda.01/DR Hceda.01
Till toppen av sidan