Sluta aldrig fly

Sluta aldrig fly

av Harlan Coben, 1962- John-Henri Holmberg (E-media, E-bok, EPUB) 2022, Svenska, För vuxna

För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arv­tagaren till familjen Lockwoods förmögenhet, i samband med ett rån på familjegodset. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men varken förövarna eller stöldgodset återfanns. 

Tills nu. På en mordplats på Upper West Side upptäcker polisen en väska och en målning som försvann under det brutala rånet många år tidigare. På väskan är initialerna WHLIII ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet. 

Windsor Horne Lockwood III eller Win, som hans få vänner kallar honom är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han blir tvungen att ta till okonventionella metoder för att skydda sin släkt.

Sluta aldrig fly är den senaste thrillern frånHarlan Coben. Med hisnande tempo och träffsäker dialog undersöker Coben hur långt människan är beredd att gå för att fly sitt förflutna.

Coben är den obestridda mästaren på spänning. The Real Book Spy
Full av oväntade vändningar. The Sun

Harlan Cobens spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi­cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Han är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho­ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.

Upphov Harlan Coben ; översättning: John-Henri Holmberg.
Originaltitel Win
Utgivare/år 2022
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789189393127
Anmärkning E-bok, Online epub (1.4 MB), Offline epub med Adobe-kryptering (1.1 MB)
Klassifikation Hcee.01/DR Hcee.01
Till toppen av sidan