Halva Malmö består av killar som dumpat mig

Halva Malmö består av killar som dumpat mig

en roman

av Amanda Romare, 1989- (E-media, E-bok, EPUB) 2021, Svenska, För vuxna

Fyra av tio vuxna i Sverige lever i singelhushåll. Det borde finnas nästan tre miljoner singlar i vårt avlånga land, och ett enormt antal potentiella partners för den som längtar efter kärleken. Ändå vill ingen bli tillsammans med huvudpersonen i Amanda Romares svarta och underhållande debutroman.

För I will always love you är en mening som huvudpersonen i Halva Malmö består av killar som dumpat mig aldrig verkar få höra. På riktigt. Hon har testat allt. Dejtat killar över sin liga, i sin liga, under sin liga, svajpat på Tinder och raggat ute. Hon har dejtat jurister, forskare, bartenders, ingenjörer, livsmedelsförsäljare och snickare. Hon har varit undergiven och dominerande, men förblir övergiven. Hon har svårt att ens komma till second base, en andra dejt. Det är samma för hennes vänner. Tillsammans försöker de förstå den ekvation som det är att vara singel i det tjugoförsta århundradet.

Halva Malmö består av killar som dumpat mig är en bister men underhållande lägesbeskrivning av jakten på kärlek från Skåne till Lycksele.

Upphov av Amanda Romare.
Utgivare/år 2021
Format E-media E-bok EPUB
Kategori
ISBN 9789127172470
Anmärkning E-bok, Online epub (0.66 MB), Offline epub med Adobe-kryptering (0.51 MB)
Klassifikation Hc.01/DR Hc.01
Till toppen av sidan