Pojken från skogen

Pojken från skogen

av Harlan Coben, 1962- Peter Samuelsson (E-media, E-bok, EPUB) 2021, Svenska, För vuxna

När det förflutna hinner ikapp

Ett barn hittas i skogen på USA:s östkust. Han har överlevt ensam utan mänsklig kontakt och har inget minne av var han kommer ifrån. Pojken får namnet Wilde. 30 år senare har Wilde återvänt till skogen där han bor isolerad och utstött från den stad han vuxit upp i. Han har lämnat en lovande karriär inom militären bakom sig och föredrar ett avskilt liv utan några nära relationer.


Men när en tonårsflicka försvinner spårlöst blir Wilde indragen i fallet. Han tvingas återvända till det samhälle han aldrig passat in i och upptäcker snart att staden och dess maktelit döljer mörka hemligheter som kan förstöra otaliga liv.


Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I den kärnfulla thrillern Pojken från skogen vävs ojämförlig spänning ihop med fängslande karaktärer och otroliga vändningar. Med ett medryckande driv utforskas brännande ämnen som utanförskap, lögner och konspirationer.


HARLAN COBENS böcker har sålts i över 70 miljoner exemplar och översatts till 43 språk. Han är den enda författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allan Poe Award, Anthony Award och Shamus Award. Harlan Coben är även verksam som manusförfattare till tv-serier och hans bok The Stranger (Främlingen) är nu aktuell som hyllad Netflix-serie.

Upphov Harlan Coben ; översättning: Peter Samuelsson.
Originaltitel The boy from the woods (Svenska)
Utgivare/år 2021
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789189298224
Anmärkning E-bok, Online epub (1.88 MB), Offline epub med Adobe-kryptering (1.88 MB)
Klassifikation Hcee.01/DR Hcee.01
Till toppen av sidan