Ingen utväg

Ingen utväg

av Cara Hunter Jan Risheden (E-media, E-bok, EPUB) 2020, Svenska, För vuxna

Det är ett av de grymmaste fallen som DI Fawley någonsin utrett.

Det är jul och två barn har precis burits ut från resterna av ett brinnande hus i norra Oxford. Minstingen, Zachary, är död, och hans storebror Matty kämpar för sitt liv. Barnen verkar ha lämnats ensamma - deras mamma syns inte till och deras pappa, som är på konferens i London, svarar inte i telefon.

När nya bevis uppdagas besannas DI Fawleys värsta farhågor. Allt tyder på att detta var en mordbrand, men vem skulle ha motiv att mörda två små barn? Medan pojkarnas föräldrar lyser med sin frånvaro jobbar Fawley och hans utredningsgrupp närmast maniskt med utredningen av denna tragedi.

Men vad är det egentligen som hänt? Varför lämnades barnen utan tillsyn? Var är deras mamma, och varför går deras pappa inte att nå?


Cara Hunter är en brittisk författare bosatt i Oxford. Hon debuterade med den hyllade Hemmets trygga vrå där hon introducerade kriminalkommissarien Adam Fawley. Ingen utväg är den tredje boken i serien om DI Fawley.

»Stäng av telefonen och slå dig ner i soffan. Du kommer inte kunna släppa denna bok förrän du fått reda på vad hänt och vem som är skyldig.« Independent

»Cara Hunters roman är en tour de force som levererar tvist efter tvist utan att tappa greppet om sina karaktärers högst mänskliga sårbarhet.« Sunday Times

Upphov Cara Hunter ; översättning av Jan Risheden.
Originaltitel No way out
Utgivare/år 2020
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789177991434
Anmärkning E-bok, Online epub (4.01 MB), Offline epub med Adobe-kryptering (4.01 MB)
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan