Dagboken

Dagboken

av Nicholas Sparks (E-media, E-bok, EPUB) 2018, Svenska, För vuxna

En man och en kvinna sitter på en bänk. Hon minns inte längre vem han är. Han har en dagbok i sitt knä och han läser för henne. Han berättar en historia om kärlek som utspelat sig ett halvt sekel tidigare kanske den största kärlekshistorien av dem alla.

North Carolina, 1946. Noah har precis återvänt hem efter Andra världskrigets terror. Fjorton år tidigare träffade han Allie, flickan han aldrig kunnat glömma. Det var kärlek vid första ögonkastet. De var unga och passionerade, och de hade en underbar sommar tillsammans.  Men de kom från olika världar han fattig, hon rik.

Kanske hade historien kunnat sluta där. Men så återvänder Allie. Hon är förlovad med en framgångsrik man och bröllopet väntar runt hörnet. Men det är också något hon måste fråga Noah om

NICHOLAS SPARKS är en av världens mest älskade historieberättare. Samtliga hans böcker har blivit New York Times bestsellers och sålt sammanlagt 105 miljoner exemplar världen över, på fler än 50 språk. Dagboken [The Notebook] som är baserad på en verklig historia är hans mest kända roman, som också blev en stor filmsuccé 2004. 

Upphov Nicholas Sparks ; översättning: Lena Torndahl
Originaltitel The notebook
Utgivare/år Stockholm : Bäckelin 2018
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 978-91-7799-007-9, 91-7799-007-2
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan