När livet börjar om

När livet börjar om

av Lucy Dillon Ann Björkhem (E-media, E-bok, EPUB) 2016, Svenska, För vuxna

Med titlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Och så levde de lyckliga, Tango för vilsna själar och Hundra omistliga ting kommer Lucy Dillon nu med en ny härlig feelgoodroman, När livet börjar om.

Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.

En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många – och förverkliga mer än en dröm.

När livet börjar om är en charmfull och värmande roman om att börja på nytt – och hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många.

Upphov Lucy Dillon ; översättning: Ann Björkhem
Originaltitel One small act of kindness
Utgivare/år Stockholm : Forum Elib distributör, 2016
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789137146492
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan