Pressdisplay/Pressreader

I Pressreader kan du läsa över 6000 dagstidningar och tidskrifter på ett 60-tal språk från ett stort antal länder. Bland svenska dagstidningar finns till exempel Svenska Dagbladet och Göteborgsposten. Tidningarna finns tillgängliga i tre månader. Du kan e-posta en artikel till din e-postadress. Tjänsten är på engelska. Du loggar in med ditt bibliotekskort och pinkod.

Länk till Pressreader

Finns även som app, om du använder en mobil eller surfplatta. Ladda ner appen Pressreader från App Store eller Google Play. När du är på biblioteket och ansluten till vårt trådlösa nätverk ”Stockholms_stadsbibliotek” kan du läsa och ladda ner tidningar i appen (de finns kvar i appen i upp till 3 månader). Du kan dessutom fortsätta ladda ner tidningar i 72 timmar efter att du lämnat biblioteket.

På biblioteket heter tjänsten Pressdisplay. Surfar du på bibliotekets trådlösa nät med din mobil, dator eller surfplatta kommer du alltså till Pressdisplay via länken nedan.

Sök i Pressdisplay från biblioteket

2019-08-21