Pressdisplay/Pressreader

I Pressreader kan du läsa över 7000 dagstidningar och tidskrifter på ett 60-tal språk från ett stort antal länder. Bland svenska dagstidningar finns till exempel Svenska Dagbladet och Göteborgsposten. Tidningarna finns tillgängliga i tre månader. Du kan e-posta en artikel till din e-postadress. Tjänsten är på engelska.

Med app

Pressreader finns som app, om du använder en mobil eller surfplatta. Ladda ner appen Pressreader från App Store eller Google Play. När du är på biblioteket och ansluten till vårt trådlösa nätverk ”Stockholms_stadsbibliotek” kan du läsa och ladda ner tidningar i appen (de finns kvar i appen i upp till 3 månader). Du kan dessutom fortsätta ladda ner tidningar i 60 dygn efter att du lämnat biblioteket.

Från biblioteket

På biblioteket heter tjänsten Pressdisplay. Surfar du på bibliotekets trådlösa nät med din mobil, dator eller surfplatta kommer du alltså till Pressdisplay via länken nedan.

Sök i Pressdisplay från biblioteket

Hemifrån

Du kommer åt Pressreader utanför bibliotekets trådlösa nät genom att logga in med ditt bibliotekskort.

2020-11-17