Hej, hello!

Hej, hello!

av Helena Bross Christel Rönns (E-media, E-bok, PDF) 2015, Svenska, För barn och unga

Kul med en kusin från USA!

Helena Bross lättlästa böcker om barnen i "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. I förstaklassarnas egen favoritserie kan både tjejer och killar känna igen sig. Och den här gången får kompisarna i klass 1b besök ända ifrån Amerika …

Siri är så glad att hon nästan kan spricka! Hennes kusiner från USA ska komma och hälsa på. Men när hon får veta att de mest pratar engelska, blir hon lite orolig. Tänk om hon inte förstår vad de säger? Vad ska hon göra då? Och vad ska hon säga när de kommer? ”Hej!” eller ”Hello”?

Hej, hello! är den nittonde, helt fristående, delen i serien om barnen i "Klass 1b". Läs också: Spöket i skolan, Starkast i klassen, Hemliga kompisar, Världens finaste glasögon, Ny i klassen, Tandligan, Vilse i skogen, Vi vill ha disco, Skrik och bajs, Ring 112!, Hjälp, vi kommer för sent!, Natt i skolan, Bli sams, Vilken vikarie!, Småkrypsjakten, Slagsmål, Allra bästa kompisen och Inbrott i skolan.
"Det geniala med böckerna är att författare och illustratör är samspelta och att varje 'scen' i böckerna fångar en central tanke eller känsla som är lätt att känna igen och identifiera sig med."
Annika Nasiell, Vi Föräldrar JuniorIllustratör: Christel Rönns

Upphov Helena Bross, Christel Rönns
Utgivare/år Stockholm : Bonnier Carlsen 2015
Serie
Format E-media E-bok PDF
Kategori
ISBN 978-91-638-8517-4, 91-638-8517-4
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcf/DR
Till toppen av sidan