Outtalat

Outtalat

av Sarah Rees Brennan Lars Sundh Jenny Salmson Helena Stedman Beth White Malin Halland (E-media, Ljudbok, E-ljudbok, strömmande) 2015, Svenska, För vuxna

»En ren njutning till roman.« PUBLISHERS WEEKLY
»En mörkt humoristisk och utsökt spännande gotisk roman.« KELLEY ARMSTRONG
»En sprudlande fantasifull bok som får dig att skratta och samtidigt krossar ditt hjärta.« CASSANDRA CLARE

För Kami Glas har han alltid funnits där: Jared, ­pojken hon kan tala med i sitt huvud, men som ingen någonsin sett i verkliga livet – inte ens hon själv. Hon har inte helt lyckats dölja sina inre samtal med Jared för sin omgivning och Kami betraktas därför som ett lite udda inslag i Sorry-in-the-Vale, den sömniga engelska småstad hon bor i.

Trots detta har Kami funnit sin plats i det lilla sam­hället. Hon har precis startat en skoltidning tillsammans med sin bästa vän och är nöjd med det mesta i tillvaron.

Men på sista tiden har konstiga saker börjat hända. Från skogen hörs illavarslande skrik om natten och bakom fönstren på Aurimere slott är lamporna plötsligt tända igen. Familjen Lynburn, som styrt staden i många generationer, har återvänt efter flera års gåtfull frånvaro. När Kami i hopp om ett scoop börjar forska i familjens historia inser hon att den lilla stad hon trott sig känna så väl är full av hemligheter. Och att pojken hon talar med i sitt huvud mycket väl kan vara nyckeln till alltihop.

Outtalat är den första delen i Lynburn Legacy-trilogin, som har lockat till sig en stor och hängiven läsekrets. 

Upphov Sarah Rees Brennan ; översättning av Helena Stedman
Originaltitel Unspoken
Utgivare/år Stockholm : Tundell Salmson audio 2015
Serie
Format E-media Ljudbok E-ljudbok, strömmande
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789176070185
Anmärkning Speltid: 10 tim., 48 min., E-ljudbok (streaming)librisxl
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan