Tjockare än vatten

Tjockare än vatten

av Carin Gerhardsen (E-media, E-bok, EPUB) 2014, Svenska, För vuxna

Hon lämnade dörren på glänt och gled sedan försiktigt ner i badkaret för att låta huden vänja sig vid den höga temperaturen. Så drog hon ett djupt andetag och slöt ögonen medan smärtan sakta vek undan.

När hon slog upp dem igen var det för att det klickade i låset.

Mellan henne och den stängda dörren stod plötsligt en äldre, svartklädd kvinna med långt grått hår. En äldre version av henne själv, tänkte hon och kände insikten komma.

Hon skulle dö nu.

Tjockare än vatten är en hisnande thriller som bottnar i det omöjliga i att göra sig fri från det förflutna. Går det ens att skydda sig från den egna familjen och de drifter och demoner som formar och jagar oss genom livet?

Carin Gerhardsen är tillbaka med den sjunde, fristående boken i sin framgångsrika serie om Hammarbypolisen. Den här gången har ingen i kriminalkommissarie Conny Sjöbergs team en aning om vad som väntar dem. Petra Westman njuter av att en ny vår är i annalkande och Jamal Hamad ligger i sjuksängen och tror att mardrömmen äntligen är över. Föga anar de att några mördade katter bara är början på en spiral av oförutsedda händelser – med ond bråd död som minsta gemensamma nämnare. 

Upphov Carin Gerhardsen
Utgivare/år Stockholm : Stockholm text Elib distributör, 2014
Format E-media E-bok EPUB
Kategori
ISBN 9789175471914
Anmärkning E-bok (EPUB)
Klassifikation Hc.01/DR
Till toppen av sidan