Baristas

Baristas

Tredje boken

av Denise Rudberg (E-media, E-bok, EPUB) 2012, Svenska, För barn och unga

Ute på stan stannar folk upp och kisar mot den värmande vårsolen. Äntligen börjar livet kännas lättare för vännerna på Pronto efter en tung och mörk vinter. Krisen i Rubens fjällstuga under luciahelgen har satt djupa spår som både har fördjupat vänskapen, och splittrat gänget.

För Ruben väntar mycket nytt. Han har hoppat av teaterlinjen på Södra latin där han vantrivdes från start. Istället ska han jobba med Sandro på Pronto, ett stort och viktigt ansvar att axla. Och en himla kul erfarenhet för Ruben som showar för lördagskunderna och charmar stammisarna. Nicolas känner inte igen sig själv. Han borde kunna vara supernöjd med livet och kär i Amanda, men något skaver. Känslorna för Nathalie finns kvar och Nicolas vet inte hur han ska tackla dem. Utanför vänkretsens kärna står Ludvig, som efter fylleutbrottet i fjällen inte riktigt har förlåtits av vännerna, eller av Viki. Han strular med tjejer och dricker lite för ofta, och för mycket. Viki borde däremot kunna glädjas åt en omstart i livet med egen lägenhet på Kaptensgatan och all frihet hon kan önska sig, men för Ruben avslöjar hon en mörk hemlighet…

För tredje och sista gången möter vi gänget på Pronto, men ska vännerna kunna återförenas? Kan vänskapen någonsin bli som förut?

Upphov Denise Rudberg.
Utgivare/år Stockholm : Bonnier Carlsen Elib distributör, 2012
Format E-media E-bok EPUB
Kategori
ISBN 9789163872358
Anmärkning E-bok (EPUB)
Klassifikation Hc.01/DR
Till toppen av sidan