Crimson Lake

Crimson Lake

av Candice Fox Hanna Axén (E-media, E-bok, EPUB) 2018, Svenska, För vuxna

Sex minuter det var allt som behövdes för att ödelägga polisen Ted Conkaffeys liv. Åtalad, men inte dömd, för våldtäkt och misshandel av en 13-årig flicka lämnar han stadslivet och försöker leva undanskymt i närheten av krokodilträsken vid Crimson Lake. Människorna i byn inser dock snart vem han är, och de är beredda att gå långt för att jaga bort honom.

Amanda Pharrell vet hur det är att vara samhällets fiende. Efter att ha avtjänat ett långt fängelsestraff för mord på en gymnasiekompis har hon nu startat en privat detektivbyrå i området. När hon tar sig an fallet med den försvunne författaren Jake Scully inser hon att hon behöver hjälp av den ende i stan som förmodligen är mer hatad än hon själv Ted Conkaffey.

CANDICE FOX är en bästsäljande australiensisk författare. För sina två första deckare, Hades och Eden vann hon det prestigefyllda priset Ned Kelly Award. Hon har även skrivit romanerna Never never och Fifty fifty tillsammans med James Patterson. Båda har legat etta på New York Times Bestseller List.

»En mästerlig roman.« Harlan Coben

»En klart lysande stjärna.« James Patterson

Upphov Candice Fox ; översättning av Hanna Axén
Originaltitel Crimson Lake
Utgivare/år Stockholm : Bäckelin Elib distributör, 2018
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789188447951
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan