Tystnaden

Tystnaden

av Dean R Koontz, 1945- Sara Jonasson (E-media, E-bok, EPUB) 2018, Svenska, För vuxna

De som kan leva utan att lämna några digitala spår men ändå röra sig fritt och använda internet sägs befinna sig i tystnaden. 

Jag måste verkligen dö nu, är de sista skälvande orden från en man som har allt men ändå tar sitt liv. I eftersvallet av hans handling står hans änka, FBI-agenten Jane Hawk. Hon är fast besluten att göra det som all sorg och ilska inom henne kräver: att finna sanningen. 

Ett oroväckande mönster träder fram. Hawks make verkar inte vara ensam. Många framgångsrika människor, till synes lyckliga och rofyllda, har den senaste tiden begått självmord. Någon verkar försöka skydda en hemlighet så viktig eller hemsk att ett människoliv inte är värt någonting i jämförelse. 

Spänningsmästaren Dean Koontz gör svensk comeback med en ny, vass thrillerserie som kretsar kring FBI-agenten Jane Hawk. 

DEAN KOONTZ föddes 9 juli, 1945 i Everett, Pennsylvania. Han har haft fler än 20 titlar på New York Times bästsäljarlista och hans böcker har sålt i mer än 500 miljoner exemplar runt om i världen, översatta till närmre 40 språk. Hans spänningsromaner fokuserar ofta på den vanliga människan som tvingas kämpa mot maktfullkomliga storföretag eller hemliga statliga organisationer.

Upphov Dean Koontz ; översatt av Sara Jonasson
Originaltitel The silent corner
Utgivare/år Malmö : Bokfabriken Elib distributör, 2018
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789176298329
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan