Stora stygga vargen

Stora stygga vargen

kriminalroman

av Nele Neuhaus (E-media, E-bok, EPUB) 2017, Svenska, För vuxna

Uppföljaren till succédeckaren Snövit ska dö

En het junidag hittas liket efter en sextonårig flicka i floden Main utanför Frankfurt. Hon har blivit mördad och kroppen bär spår av brutal misshandel. Och ingen saknar henne. Flera veckor efter det makabra fyndet står Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein fortfarande rådlösa i sökandet efter hennes identitet.

Så landar ett nytt fall på deras bord. En populär tv-programledare har attackerats och låsts in i bagageluckan på sin bil. Hon har nyligen arbetat på ett reportage om en hemlighetsfull organisation, med medlemmar från samhällets allra högsta skikt. Medan Pia och Oliver gräver djupare i fallet flätas det oväntat samman med den anonyma flickan vid flodkanten, och blottar en fruktansvärd hemlighet som kommer dem obehagligt nära.

Om Snövit ska dö (2016:
"En omtumlande och oemotståndlig berättelse där läsaren får anstränga sig för att hänga med. Tempot i boken är högt och kasten fram och tillbaka tvära. Nele Neuhaus bjuder på en nervkittlande deckare och visar att hon är en skicklig berättare som lyckas fånga läsaren. Det här inte en bok man lägger i från sig i första taget." Nerikes Allehanda

 

 


Översättare: Hjalmar Manfred Svensson

Upphov Nele Neuhaus ; översättning: Manne Svensson
Originaltitel Böser Wolf
Utgivare/år Stockholm : Bonnier 2017
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Tyska
Kategori
ISBN 978-91-0-017334-0, 91-0-017334-7
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcef.01/DR
Till toppen av sidan