Berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen

Berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen

av Rachel Renée Russell Nikki Russell Erin Russell (E-media, E-bok, EPUB) 2017, Svenska, För barn och unga

»Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen

En viss översittartjej i skolan – hon som Nikki brukar kalla för »mördarhajen med glitternagellack« – har fått tag på Nikkis dagbok. Vilken mardröm! Och nu tänker hon dela med sig av sina tankar och upplevelser.
Välkommen till den nionde boken i den älskade serien om högstadietjejen Nikki Maxwell, som den här gången handlar om hennes pestiga ärkefiende Mackenzie Hollister!
Berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen är full av teckningar, dagboksanteckningar och intriger. Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien.

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än trettiofem miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!«

Upphov Rachel Renée Russell ; med Nikki Russel & Erin Russell ; översättning: Ylva Stålmarck
Originaltitel Tales from a not-so-dorky drama queen
Utgivare/år Stockholm : Modernista 2017
Serie
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 978-91-7701-783-7, 91-7701-783-8
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcg/DR
Till toppen av sidan