Anna och den franska kyssen

Anna och den franska kyssen

av Stephanie Perkins Susanne Karlsson Helena Stedman (E-media, Ljudbok, E-ljudbok, strömmande) 2015, Svenska, För barn och unga

Anna har ett lyckligt liv i Atlanta. Hon har en lojal bästa kompis och är kär i sin arbetskamrat på biografen, som just har börjat återgälda hennes känslor.

Därför blir hon inte alls förtjust när hennes pappa bestämmer sig för att skicka i väg henne till Paris för att hon ska gå sitt sista skolår där. Men trots att hon inte kan ett ord franska lär Anna känna en del coola nya personer, inklusive den snygge Étienne St. Clair, som snabbt blir hennes bästa vän. Tyvärr är han upptagen och det kanske Anna också är Kommer ett år av romantiska nästan-stunder avslutas med den franska kyss hon har väntat på?

STEPHANIE PERKINS är en internationellt storsäljande amerikansk författare, med flera titlar på New York Times bestsellerlista. Hon har alltid arbetat med böcker: först som bokhandlare, därefter som bibliotekarie, och nu som romanförfattare. Anna och den franska kyssen är hennes debutroman, som bland annat blev vald till en av Årets bästa tonårsböcker av NPR och nominerades till en Cybils Award för Bästa ungdomsroman.

Upphov Stephanie Perkins ; [Helen Stedman, translator]
Originaltitel Anna and the French kiss
Utgivare/år Malmö ; Stockholm : HörOpp! 2015
Format E-media Ljudbok E-ljudbok, strömmande
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789175233918
Anmärkning Speltid: 9 tim., 49 min., E-ljudbok (strömmande)librisxl
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan