Pretty little liars

Pretty little liars

Bok 1

av Sara Shepard Hanna Schmitz Jessica Danielsson (E-media, Ljudbok, E-ljudbok, strömmande) 2015, Svenska, För barn och unga

För tre år sedan försvann Alison efter en övernattningsfest och har inte synts till sedan dess. Hennes vänner vid elitskolan i Pennsylviania sörjde henne, men i hemlighet drog de samtidigt en lättnadens suck. Var och en av dem bar på en hemlighet som bara Alison hade känt till. Nu har de andra, smutsiga små hemligheter, hemligheter som skulle kunna sänka dem i deras skvallerhungriga värld.
När de alla börjar få anonyma meddelanden och sms, växer paniken. Blir de förrådda av någon i sin egen krets? Eller ännu värre: Är Alison tillbaka?

SARA SHEPARD är den amerikanska ungdomsboksförfattaren bakom succéserien Pretty Little Liars. Romanerna är inspirerade av hennes uppväxt i det förortsområde väster om Philadelphia som kallas »The Main Line«. Det här är den första boken i Pretty Little Liars-serien, som sålt i över 4 miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära tv-serien med samma namn.

Upphov Sara Shepard ; översättning: Jessica Danielsson.
Originaltitel Pretty little liars
Utgivare/år Malmö ; Stockholm : HörOpp! 2015
Format E-media Ljudbok E-ljudbok, strömmande
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789175234656
Anmärkning Speltid: 7 tim., 45 min., E-ljudbok (strömmande)librisxl
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan