En kompis till Leo

En kompis till Leo

av Lin Hallberg Jonna Björnstjerna (E-media, E-bok, PDF) 2016, Svenska, För vuxna

Välkommen in i den magiska djuraffären! Författaren till Siggeböckerna, Lin Hallberg, och illustratören Jonna Björnstjerna skapar mysig och extra lättläst magi.
Leo kan inte sitta still i skolan fastän fröken säger åt honom. Hela klassen tycker att han är jobbig och ingen vill vara med honom. Leo känner sig så ensam. Men på väg hem från skolan träffar han Nova som berättar om hemligheten hon har i fickan och om tanten i den magiska djuraffären. När Nova behövde ett litet djur fick hon köpa ett som gjorde henne modig. Kanske kan tanten i djuraffären hitta ett djur som passar just för Leo? En kompis åt Leo är den andra boken i en lättläst serie om en magisk djuraffär där expediten vet precis vilket djur ett visst barn behöver. Spökboksillustratören Jonna Björnstjerna har gjort de coola illustrationerna i boken.
I serien "Den magiska djuraffären" ingår också: Novas hemlighet Serien ”Den magiska djuraffären” ingår i Extra lätt att läsa, böcker för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler.

Illustratör: Jonna Björnstjerna

Upphov Lin Hallberg, Jonna Björnstjerna
Utgivare/år Stockholm : Bonnier Carlsen, 2016
Serie
Format E-media E-bok PDF
Kategori
ISBN 9789163889691
Anmärkning E-bok, Ingår i svit av fristående verk
Klassifikation Hcf/DR
Till toppen av sidan