Månskensstranden

Månskensstranden

av Nora Roberts (E-media, E-bok, EPUB) 2016, Svenska, För vuxna

Kärlek, systerskap och magi

Det är tidig morgon och den öde stranden är täckt av frost när Ripley Todd kommer ner till vattenbrynet. Morgonens löprunda är dagens bästa stund: soluppgången speglas i vattnet och sanden är orörd sånär som på hennes egna fotspår. Snart kommer ön att vakna till liv. Ripleys hjärta klappar för varje gata, gränd och vrå på Three Sisters Island. Hon har växt upp här och känner en tillhörighet till platsen och dess invånare som går långt utanför jobbet som polis.

När forskaren MacAllister Booke kommer till Three Sisters Island för att undersöka öns mystiska historia rubbas Ripleys lugna tillvaro. Motvilligt blir hon förälskad. Men innan Ripley och Mac kan drömma om en gemensam framtid måste de ta itu med det förflutna. Mörka krafter hotar Ripley och hennes vänner. Vad är det för hemligheter som döljer sig på Three Sisters Island?

I Månskensstranden fortsätter Nora Roberts sin romantrilogi om Ripley, Nell och Mia på den pittoreska ön Three Sisters Island – en berättelse om kärlek, systerskap och magi.

”Den här trilogin är jag väldigt svag för”
Simona Ahrnstedt om Three Sisters Island-trilogin

 


Översättare:Klara Lindell,
Omslagsformgivare:Anna Henriksson

Upphov Nora Roberts ; översättning: Klara Lindell
Originaltitel Heaven and earth
Utgivare/år Stockholm : Bonnier 2016
Serie
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 978-91-0-016165-1, 91-0-016165-9
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan