Magisk eld

Magisk eld

av Barbara Cartland Ida Olsson (Ljudbok, E-media, E-ljudbok, strömmande) 2016, Svenska, För vuxna

Uppfostrad av sin faster och farbror lever den vackra Alida i skuggan av skammen som hennes högt älskade far drog över familjen när han gifte sig med hennes mor. Modern var ballerina vilket är likvärdigt med prostitution i Alidas förmyndares ögon. De ser det som sitt ansvar att straffa henne för hennes föräldrars synder, och det värsta är att de förbjuder henne att gifta sig eftersom hon bär sin mors dåliga blod. Men hennes hopp väcks till liv när hon får följa med sin kusin Mary på en resa till Ryssland, för att träffa Marys tilltänkta make. Där förälskar Alida sig i prins Volotarski, som hon vet att hon älskar förgäves eftersom det är mannen hennes kusin ska gifta sig med. Dessutom har Mary andra planer för Alida.



Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Upphov av Barbara Cartland
Originaltitel Fire on the snow
Utgivare/år Köpenhamn : Saga Egmont Elib distributör, 2016
Format Ljudbok E-media E-ljudbok, strömmande
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9788711503690
Anmärkning E-ljudbok (strömmande), Speltid: 5 tim., 43 min
Klassifikation Hcee.01/DR
Till toppen av sidan