Tusen tips till en som är kär

Tusen tips till en som är kär

av Eva Susso Benjamin Chaud (E-media, E-bok, PDF) 2016, Svenska, För barn och unga

Antihjälten och dagdrömmaren Rolf är tillbaka! Nu har han både kärleksbekymmer och konstnärsproblem. Rolf är blyg och lite feg - men superhjälte när det behövs! Någon för alla unga läsare att känna igen sig i.

Rolf är kär i Ofelia. Han tycker att hon ler lika vackert som Mona Lisa på den berömda tavlan i Paris. Rolf har han bestämt sig för att måla av Ofelia till skolans konstutställning. Då kanske hon blir förtjust i honom, tänker han. Problemet är bara att han inte är särskilt bra på att måla. Och tänk om Ofelia blir kär i någon annan? I Rolfs bästa kompis till exempel. Det är tur att Rolf har en faktabok som heter "Tusen tips till en som är kär". I den får han perfekta kärlekstips. Och när han behöver lite extra hjälp förvandlar han sig, i fantasin, till superhjälten Errolf – som klarar allt!

Det här är en fristående fortsättning på "Tusen tips till en fegis" och "Tusen tips till en bluffis" som är de första böckerna i Mer att läsa-serien om Rika Rolf. De här böckerna fungerar perfekt som högläsning, men lika väl för den som kommit igång med sin egen läsning. De är rikt illustrerade med den franske illustratören Benjamin Chauds eleganta och komiska figurer. Läs också : Tusen tips till en fegis Tusen tips till en bluffis

Upphov Eva Susso, Benjamin Chaud
Utgivare/år Stockholm : Bonnier Carlsen Elib distributör, 2016
Format E-media E-bok PDF
Kategori
ISBN 9789163888823
Anmärkning E-bok
Klassifikation Hcf/DR
Till toppen av sidan