Berättelser om en (inte så lycklig) hjärtekrossare

Berättelser om en (inte så lycklig) hjärtekrossare

av Rachel Renée Russell Ylva Stålmarck (E-media, E-bok, EPUB) 2016, Svenska, För barn och unga

Succéserien som sålt i över 20 miljoner exemplar!

I Nikkis dagbok #6 får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell när hon berättar om sitt liv, sin skola, sina kompisar, sin familj, sina glädjeämnen och sina bekymmer.
I den sjätte boken ligger det kärlek och förälskelse i luften. Årets viktigaste bal står nämligen för dörren, och Nikki hoppas såklart att Brandon - killen som hon är vansinnigt förälskad i - vill gå dit med henne. Men tiden är knapp, och vad ska Nikki ta sig till om han inte är intresserad? Eller om han - död och pina - får för sig att gå dit med ärkefienden Mackenzie?!
Boken är utformad som en dagbok och är rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.

RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Nikkis dagbok #6: Berättelser om en (INTE SÅ LYCKLIG) hjärtekrossare är den senaste delen i den omåttligt populära serien. Filmversionen av Nikkis dagbok produceras under 2016 av Summit Studios, som även producerat Hungerspelen och Twilight-filmerna.

Upphov Rachel Renée Russell ; översättning: Ylva Stålmarck
Originaltitel Tales from a not-so-happy heartbreaker
Utgivare/år Stockholm : Modernista 2016
Serie
Format E-media E-bok EPUB
Originalspråk Engelska
Kategori
ISBN 9789176458792
Anmärkning E-boklibrisxl
Klassifikation Hcg/DR
Till toppen av sidan