Berättelser om en (inte så) graciös isprinsessa

Berättelser om en (inte så) graciös isprinsessa

av Rachel Renée Russell Ylva Stålmarck Lisa Vega (E-media, E-bok, EPUB) 2015, Svenska, För barn och unga

Succéserien som nu sålt i 15 miljoner exemplar!

»Hela boken är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag. En fullträff för unga humorfans!« | TIDNINGEN KULTUREN om Nikkis Dagbok #1

»En fantastiskt rolig bok.« | THE GUARDIAN

I Berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i text och teckningar skildrar sitt dagliga liv med alla dess utmaningar.
Hon skriver om sina vänner, förälskelser, om sin familj och den här gången om sina ansträngningar för att bli skridskoprinsessa i Holiday on Ice.
Nikkis dagbok är utformad som en dagbok och rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En motsvarighet till Jeff Kinneys Dagbok för alla mina fans fast med en tjej som huvudperson. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.

RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hon bor för närvarande i Michigan. Berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa är den fjärde boken i den storsäljande Nikkis dagbok-serien.

Upphov Rachel Renée Russell ; översättning: Ylva Stålmarck.
Utgivare/år Modernista, 2015
Serie
Format E-media E-bok EPUB
Kategori
ISBN 9789176450796
Anmärkning Online epub (25.28 MB), Offline epub med Adobe-kryptering (25.28 MB) librisxl
Till toppen av sidan