Positiv meditation med självstärkande budskap

Positiv meditation med självstärkande budskap

av Mia de Neergaard Carl-Johan de Neergaard Henrik Espelund (E-media, Ljudbok, E-ljudbok, strömmande) 2015, Svenska, För vuxna

Positiv Meditation är en ny form av ljudbok med underbart guidade och djupt avslappnande meditationer, fyllda med självstärkande kärleksfulla budskap.

Du kan själv välja hur du vill använda Positiv Meditation, om du vill du lyssna på meditationerna var för sig, tillsammans i en enda härligt lång meditation eller så kombinerar du dem på ett sätt som känns bra för dig, utifrån den tid du har och vad du vill uppnå, när på dagen du lyssnar och hur du vill känna dig och må efteråt.

Positiv Meditation är för vår nya tidsålder och för dig som önskar inre balans och positiva förändringar. När du lyssnar på ljudboken regelbundet, höjs din egen energinivå. Du är med och skapar din framtid så som du vill ha den. Du får uppleva din naturliga livskraft, ökad glädje och kreativitet. Det är nästan som magi… 

Mia´s varma och mjuka röst leder dig i samklang med vackra, harmoniska toner av harpa, piano, gitarr, helande naturljud, havets vågor och stilla fågelsång.

1. Du har redan lyckats. 4:57
2. Uppskattning. 8:33
3. Du är alltid älskad. 23:27
4. Skapa ditt drömliv. 8:07
5. Uppvakande. 5:11
6. Tystnad. 5:00

Mia de Neergaard är uppskattad och ansedd lärare i personlig utveckling med drygt 20 års erfarenhet. Mia leder dig till din högsta potential och hjälper dig att vara närvarande i livet - nu när det pågår.

Upphov Mia de Neergaard
Utgivare/år Höllviken ; Stockholm : Mia de Neergaard, 2015
Format E-media Ljudbok E-ljudbok, strömmande
Kategori
ISBN 9789197706551
Anmärkning Speltid: 56 min., E-ljudbok (strömmande) librisxl
Klassifikation Dokba/DR
Till toppen av sidan