Lär dig Meditera; en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande

Lär dig Meditera; en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande

av Helena Lindblom Spirito Richard Culver (E-media, Ljudbok, E-ljudbok, strömmande) 2015, Svenska, För vuxna

I vår alltmer hektiska värld, där allting sker i allt snabbare takt, är det desto viktigare att finna ett inre lugn och välbefinnande.  Att meditera är att likna vid att trycka på pausknappen och ge dig själv utrymme att andas. När du har fått plats att andas, får du också tillgång till din största potential och den bästa versionen av dig.

I den här boken får du på ett enkelt sätt tillgång till olika meditationstekniker varvat med både vetenskapligt validerade påstående och livsvisdom. Helena går igenom alltifrån enkla övningar och meditationer till mantra meditation och avslutar med tre vägledda meditationer.  
Lär dig meditera för att leva ett bättre och mer äkta liv.  Du får på detta sätt tillgång till ditt hjärta och dina egna önskningar, medkänsla och glädje.  Ett komplett program för dig som vill meditera.

Helena Lindblom har mediterat i över 15 år och hon arbetar både i Sverige och utomlands.  Hon håller bl.a. kurser och föredrag och är mycket uppskattad för sitt jordnära och humoristiska sätt att vara och lära ut.  Hon har tidigare bott och jobbat utomlands i över 12 år, med uppdrag runt hela världen.

Utgivare/år Lindblom Academy, 2015
Format E-media Ljudbok E-ljudbok, strömmande
Kategori
ISBN 9781607968498
Anmärkning Dator (74.07 MB), iOS (74.16 MB), Android (app) (74.16 MB) librisxl
Till toppen av sidan