1 - 50 av 51 träffar

Visa:
  1. Omslagsbild: Sagor från skogen av

    Sagor från skogen svenska folksagor

    Sagosamling med tolv mer eller mindre kända folksagor alla med anknytning till skogen. Valda och lätt bearbetade av författaren. Exempel på inkluderade sagor: Koka soppa på en spik samt Tummeliten och jättefolket.

  2. Omslagsbild: Kärlek, oliver och timjan av

    Kärlek, oliver och timjan mat för välbefinnande

    Drygt 300 nya recept med inspiration från Skandinavien, Sydamerika, Asien och medelhavsländerna. Boken vill inspirera läsaren till att äta smalare och bättre, komma i balans och få mera ork.

  3. Omslagsbild: Barn- och ungdomspsykologi av

    Barn- och ungdomspsykologi

    Introduktionsbok för pedagogiska, samhälls- o beteendevetenskapliga. utb. Alla kapital är reviderade. Utvecklingens sociala o kulturella sammanhang betonas tydligare o tvärkulturella undersökningar har fått större plats.

  4. Omslagsbild: Massageboken av

    Massageboken massage, shiatsu, zonterapi

    Syftar till att steg för steg lära ut konsten att ge massage, shiatsu och zonterapi. Reviderad upplaga. Utkom första gången 1986.

  5. Omslagsbild: Kommissarie Tax av

    Kommissarie Tax Den luriga hyenan ; och Saxofonerna som försvann

    Andra boken om den småfete, saxofonspelande kommisarie Tax. Består av två berättelser. En där han arbetar med en indisk tigerdetektiv och en där han och hans saxofonspelande kollegor blir av med sina instrument.

  6. Omslagsbild: Alfabetas stora bok om skrivkonstens historia av

    Alfabetas stora bok om skrivkonstens historia

    Om skrivkonsten från sumerernas kilskrift, de kinesiska tecknen och egyptiska hieroglyferna till dagens olika alfabeten.

  7. Omslagsbild: Frågvisa sagor av

    Frågvisa sagor

    En samling av s.k. dilemmasagor. Dessa går ofta ut på att tre personer slår vad eller tävlar om vem som är skickligast, latast eller smartast.

  8. Omslagsbild: Katt av

    Katt

    En handbok för kattägaren med tips om vad man kan göra själv och när veterinär måste kontaktas. Beskrivning av hur man bäst tar hand om sin katt när den råkat ut för en olycka och hur man ger första hjälpen. Uppslagsdel.

  9. Omslagsbild: Hund av

    Hund

    Handbok för hundägare. Svarar på frågor om vad man själv kan göra om något verkar vara fel o när man bör kontakta veterinär. Råd om hur man tar hand om en påkörd hund o hur man ger första hjälpen. Innehåller även en uppslagsdel.

  10. Omslagsbild: Den svenska målarkonstens historia av

    Den svenska målarkonstens historia

    Boken beskriver det svenska måleriet från 1100-talet och framåt. Varje århundrade inleds med en historisk översikt och exempel på tidens måleri. Vissa målningar analyseras i detalj, andra verk är försedda med längre bildkommentarer.

  11. Omslagsbild: Pingviner av

    Pingviner

    Boken beskriver arton olika pingvinarter exv. Kejsarpingviner, Kungspingviner o Dvärgpingviner. Fakta om storlek, vikt, var o hur de lever o.s.v. Deras liv i förhållande till människor o miljöhot diskuteras.

  12. Omslagsbild: 11/9 av

    11/9

    Intervjuer med förf. där han ger sin syn på bakgrunden till o följderna av terrorattacken i USA den 11 sept. Bl.a. analys av USAs dominerande roll. Inneh. även ett föredrag där förf. utv. tankarna o visar på alt. vägar att möta dåden.

  13. Omslagsbild: Tigers bok av

    Tigers bok tre berättelser

    Tre något förkortade berättelser om Tiger, en av Nalle Puhs vänner i Sjumilaskogen.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

År

Till toppen av sidan