1 - 50 av 12 147 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Den stora boken om Igelkotten och Mullvaden av

  Den stora boken om Igelkotten och Mullvaden

  Samlingsutgåva av böckerna om Igelkotten och Mullvaden. Igelkotten är taggig och snabb och Mullvaden är sammetsmjuk och försiktig. Men trots det eller kanske just därför är de mycket goda vänner.

 2. Omslagsbild: Harry Potter och de vises sten av

  Harry Potter och de vises sten

  Första boken om Harry Potter, en pojke inte riktigt lik andra utan sonen till en häxa och en trollkarl och själv i besittning av mäktiga krafter. Till en början är han ovetande om sin bakgrund och bor med sin elake morbrors familj. En dag blir det dock dags för...

 3. Omslagsbild: Läsa bok av

  Läsa bok

  Del i en serie bilderböcker avsedd för de allra yngsta. Korta meningar.

 4. Omslagsbild: Lilla syster Kanin och alla hennes vänner av

  Lilla syster Kanin och alla hennes vänner

  Bilderbok med Lilla syster Kanin. Vännerna och Lilla syster Kanin har svårt att enas om vilken lek de ska leka - alla vill de olika saker. Storebror Kanin löser problemet genom att ordna med högläsning.

 5. Omslagsbild: Kaninen som längtade hem av

  Kaninen som längtade hem

  Den lilla kaninungen börjar på dagis men längtar bara hem hela tiden.

 6. Omslagsbild: Billy och mormor av

  Billy och mormor

  Den åttonde bilderboken om Billy. Mormor kommer på besök och har med sig ett nytt husdjur: en liten råtta. När Billy lärt känna råttan Amalia är hon en fin kompis, inte alls läskig som han trodde först. Billy och mormor går ut på stan och träffar en kille...

 7. Omslagsbild: Gömstället av

  Gömstället

  Första boken om Petrinideckarna. De tolvåriga tvillingarna Peter och Petra flyttar tillsammans med familjen från USA till Lund och det dröjer inte länge förrän de är en farlig brottsling på spåren.

 8. Omslagsbild: Apan fin av

  Apan fin

  Del i en serie bilderböcker avsedd för de allra yngsta. Korta meningar.

 9. Omslagsbild: Mitt magiska finger av

  Mitt magiska finger

  En rikt illustrerad bok om en flicka och hennes magiska pekfinger. När något eller någon gör flickan riktigt arg kan hon med sitt finger slunga ut en blixt varpå de mest fantastiska saker inträffar - just i rättan tid.

 10. Omslagsbild: Här kommer ambulansen av

  Här kommer ambulansen

  Bilderbok om Halvan vars lekar alltid blir till verklighet. Här är han ambulansförare tillsammans med sin kompis Mia. De kör en kvinna till BB men hinner inte fram till sjukhuset. Halvan och Mia får hjälpa till vid förlossningen när en liten flicka föds.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Språk

År

Till toppen av sidan