1 - 24 av 24 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Vägvisare till Stockholms skärgård av

  Vägvisare till Stockholms skärgård en kultur ...

  Boken skildrar hela Stockholms skärgård geografiskt o kulturhistoriskt med uppgifter om olika sorters sevärdheter, klassade med en till tre stjärnor. Temasidor med företeelser som vårdkasar, labyrinter, segelleder, lotsning, fyrar o båtbyggartradition.

 2. Omslagsbild: Skärgårdsliv i gången tid av

  Skärgårdsliv i gången tid en skildring av ar ...

  En genomillustrerad bok om Stockholms skärgård. Författaren, konstnär, har rest runt och intervjuat äldre skärgårdsbor om livet och arbetet förr i tiden. Ny utgåva med nyskrivet efterord av Bo Grandien.

 3. Omslagsbild: Vår vägkarta Stockholmsregionen av

  Vår vägkarta Stockholmsregionen

  En kombinerad regional karta över Mälardalen och storstadsguide. All kartinformation är uppdaterad vintern 2006-2007. Innehåll: samtliga gatunamn; samtliga vägar; gaturegister; tunnelbanelinjer, -stationer och uppgångar; museer, idrottsplatser och andra offentliga...

 4. Omslagsbild: Skärgårdsliv av

  Skärgårdsliv

  En fotobok som skildrar livet i Stockholms skärgård under vintern såväl som sommaren. Författaren/fotografen har intervjuat människor och fotograferat aktiviteter och djurliv.

 5. Omslagsbild: Mellan skyar och hav av

  Mellan skyar och hav strandhugg i Stockholms sk ...

  Författaren skildrar upplevelser och intryck i Stockholms skärgård, från Arholma till Landsort, året runt. Om djur och natur, flora och fauna, människor, platser och företeelser. Fakta blandas med skrönor. Vänbok för Skärgårdsstiftelsen 2001.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Medietyp

Språk

Klassifikationskod

År

Till toppen av sidan