1 - 49 av 49 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Paddla på ostkusten av

  Paddla på ostkusten från Skåne till Stockholms ...

  Beskrivningar över den svenska ostkusten upp till Stockholms norra skärgård. Översiktskarta med turförslag, sevärdheter, fakta om lämpliga start- o landningsplatser, rastplatser, vandrarhem, kanotuthyrare m.m. för ett hundratal turer o paddlingsområden.

 2. Omslagsbild: Öland av

  Öland upplevelser och utflykter

  En guidebok till Öland med besök i såväl små byar som semesterorter. Även möten med olika människor samt några öländska recept.

 3. Omslagsbild: Malmö av

  Malmö från hav till betong i Sveriges skönaste ...

  Malmö är Sveriges tredje största stad. Boken innehåller tips om var man kan shoppa, äta, umgås, festa och turista. Ett tiotal lokala profiler guidar till sina favoritställen. Författaren är journalist på Sydsvenskans nöjesredaktion.

 4. Omslagsbild: Västkust av

  Västkust från Nidingen till Koster

  Fotobok om Västkusten och dess skärgård. Öar som presenteras är bl.a. Vinga, Väderöarna och Marstrand. Om människor, djur, hus och bodar, båtar, fyrar och klippor. Särskilt kapitel om vintertiden.

 5. Omslagsbild: Landsort - Skanör av

  Landsort - Skanör din guide till ostkustens öa ...

  Skärgårds- och kustguide med seglingsbeskrivning från Landsort till Skanör (Öland ingår med eget kapitel), där kuststräckan presenteras sjökortsvis. Information om gäst- och naturhamnar, affärer, krogar och sevärdheter samt om ostkustens historia och natur.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Medietyp

Språk

Klassifikationskod

År

Till toppen av sidan