1 - 5 av 5 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Drömfakulteten av

  Drömfakulteten tillägg till sexualteorin

  En roman om den amerikanska författaren Valerie Solanas, död 1988. Solanas är mest känd för att ha skrivit SCUM manifest och försökt döda Andy Warhol.

 2. Omslagsbild: Montecore av

  Montecore en unik tiger

  Roman. Författaren Jonas Hassen Khemiri får en dag ett brev från en man som presenterar sig som barndomskamrat till hans far. Mannen vill att Jonas ska skriva en bok om fadern, som var en känd fotograf. Han skrider till verket och barndomsminnen väcks till liv.

 3. Omslagsbild: Jenny av

  Jenny

  Författaren återvänder här en tredje gång till Juha, Jenny och de andra barnen från "En komikers uppväxt" och "Ett ufo gör entré".

 4. Omslagsbild: Nu vill jag sjunga dig milda sånger av

  Nu vill jag sjunga dig milda sånger

  Den unga författaren Veronika tar sin tillflykt till en ensligt belägen stuga i Dalarna för att bearbeta en sorg och färdigställa en roman. En ovanlig vänskap spirar mellan henne och grannkvinnan, den gamla enstöringen Astrid som bär på mörka hemligheter och...

 5. Omslagsbild: Den som vässar vargars tänder av

  Den som vässar vargars tänder roman

  Roman. Starka band med rötter i en tragisk barndom binder tvillingarna Jannis och Sonya samman. Hennes makt över honom är stark och frågan är om hon är sjuk eller bara underlig. När de köper ett café i en by vid havet och lär känna en ensamstående kvinna och...

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Medietyp

Språk

Klassifikationskod

År

Till toppen av sidan