1 - 50 av 29 270 träffar

Visa:
  1. Omslagsbild: Barnens sånger och sagor av

Barnens sånger och sagor

En samlingsvolym med Catarina Kruusvals vispekböcker och illustrerade klassiska sagor. Cd medföljer.

2. Omslagsbild: Drillar & draköron av

Drillar & draköron boken om instrumenten

De olika instrumenten i en symfoniorkester skildras i bild, text och musik. En cd medföljer där Göteborgs symfoniker framför klassiska stycken av kända kompositörer som Mozart, Beethoven, Debussy och Alfvén.

3. Omslagsbild: Peter och vargen av

Peter och vargen

Prokofievs musiksaga illustrerad av Ilon Wikland. Peter bor i en stuga i skogen tillsammans med sin farfar som varnar Peter för vargen. Men Peter är en orädd pojke och när vargen kommer smygande har Peter en listig plan. Med boken följer en cd där Kungliga...

4. Omslagsbild: Molnens melodi av

Molnens melodi

En musiksaga om moln, natur och väder. Läsaren får följa med på en promenad genom fjällens natur med hjälp av en bildberättelse och visor som man kan lyssna på samtidigt som man tittar på bilderna.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

År