1 - 24 av 24 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Gåtor av

  Gåtor

  Gillar du klurigheter, knas och kul? Då är detta boken för dig! En härligt fullspäckad samling med massor av korta och en del lite längre gåtor. Lätta att läsa, lagom luriga att lösa!

 2. Omslagsbild: Bli bäst på Minecraft av

  Bli bäst på Minecraft oberoende och inofficiell

  Den här boken går igenom allt du måste kunna när det gäller att gräva, bygga, slåss, och bruka jorden. Med senaste uppdateringarna som Minecraft gjorde 2020.

 3. Omslagsbild: Fakta om käpphästar av

  Fakta om käpphästar

  I den här boken finns tips om hur du skapar en enkel käpphäst, bygger ett stall, tränar på olika sätt och hittar andra som älskar käpphästar.

 4. Omslagsbild: Lär dig spela schack av

  Lär dig spela schack 35 lätta och roliga övningar!

  Här är boken för alla som vill lära sig spela schack eller som redan kan spela och vill utvecklas sitt spel. En rolig och innehållsrik guide med grunderna i schack.  35 roliga övningar med skiftande svårighetsgrad.

 5. Omslagsbild: Bygg med Lego av

  Bygg med Lego 40 roliga och smarta idéer på hjul

  Den här boken bjuder på en unik samling av häftiga fordonsmodeller som du kan bygga med LEGO.

 6. Omslagsbild: Bli en mästare på Among us av

  Bli en mästare på Among us

  Det här är en komplett handbok till alla Among Us-spelare!

 7. Omslagsbild: LEGO life hacks av

  LEGO life hacks

  Skrivbordstillbehör, högtalare till telefonen, katapult för att skjuta skräp i papperskorgen, smyckeshängare och mycket mer.

 8. Omslagsbild: Smartast i familjen av

  Smartast i familjen Tankenötter, kluringar, gåtor och partytricks ...

  Ta skärmpaus! Den här fantastiska boken hjälper dig att ha kul utan datorer, mobiler och surfplattor – 100 % skärmfritt! Välkommen till succéserien Smartast i familjen, som bjuder på teknikfritt umgänge som är enkelt och roligt. Vill ni umgås nära eller på...

 9. Omslagsbild: Stora gåtboken av

  Stora gåtboken 2221 kul & kluriga gåtor

  Maxat med listiga och roliga gåtor i en tjock samlingsvolym – som också innehåller massor av nya klurigheter!Varje gåta ger en stunds hjärngympa och lockar till många skratt. Här finns logiska gåtor, atletiska krumsprång, tokiga norrmän, näbbiga fåglar,...

 10. Omslagsbild: Lurad! av

  Lurad! 59 roliga bus och pranks

  Finns det något roligare än att busa? Handen i ketchup, tandkrämsfyllda Oreos och ballonger i örngottet är bara några av de bus som intet ont anande familjemedlemmar kan råka ut för när ni har läst den här boken. Här kommer den ultimata busbibeln för alla...

 11. Omslagsbild: Fakta om käpphästar av

  Fakta om käpphästar

  I den här boken finns tips om hur du skapar en enkel käpphäst, bygger ett stall, tränar på olika sätt och hittar andra som älskar käpphästar. Förr var käpphästen en träleksak. Nu är det ofta en tyghäst med pinne. Att hålla på med käpphästar kan vara...

 12. Omslagsbild: Mysteriet med den försvunna klasskassan av

  Mysteriet med den försvunna klasskassan

  Mysteriefabriken Fram med förstoringsglaset, vässa alla sinnen. Det är dags att leka detektiv. I Mysteriefabrikens deckargåtor får barn leka detektiver och lösa en klurig och spännande deckargåta.

 13. Omslagsbild: Mysteriet med den försvunna tavlan av

  Mysteriet med den försvunna tavlan

  Mysteriefabriken Fram med förstoringsglaset, vässa alla sinnen. Det är dags att leka detektiv. I Mysteriefabrikens deckargåtor får barn leka detektiver och lösa en klurig och spännande deckargåta.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Klassifikationskod

År

Till toppen av sidan