1 - 50 av 63 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Nämen Benny av

  Nämen Benny

  Första boken om grispojken Benny. Bennys mamma städar och tvättar. Det värsta är att hon vill tvätta Bennys lillnöffe i tvättmaskinen. Då tar Benny lillnöffe och går sin väg. När han hittar en lergrop är allt underbart en stund. Miniformat.

 2. Omslagsbild: Hej och hå kläder på av

  Hej och hå kläder på

  En bok på rimmad vers om påklädning. Man får lära sig hur kläderna ska krängas och krånglas på och var de ska sitta.

 3. Omslagsbild: Rundis och Randis vill leka av

  Rundis och Randis vill leka pekbok med luckor

  Pekbok med luckor. Hunden Rundis och katten Randis är kompisar. Rundis och Randis vill leka och ropar på Pyttan. Men Pyttan är inte där. Var är Pyttan?

 4. Omslagsbild: Är det du, mämmä? av

  Är det du, mämmä?

  Lilla lammet ser förväntansfullt fram mot att få lämna stallet för första gången. När det är dags har alla bråttom ut och Lilla lammet kommer bort från sin mamma. Läsaren får följa lammet när det letar efter sin mamma på bondgården. Lilla lammet träffar...

 5. Omslagsbild: Hundralappen av

  Hundralappen

  Den andra fristående boken i serien om Axel och Omar som bor på Solgatan 1. En hundralapp ligger utanför porten. Vems är den? Boken ingår i serien Extra lätt att läsa, tänkt för barn som just har börjat läsa själva.

 6. Omslagsbild: Minsta kokboken av

  Minsta kokboken efter en bok utgiven av Tidens ...

  Kokbok avsedd för yngre barn. Kocken behöver inte kunna läsa utan steg för steg-bilder visar hur man ska gå till väga. Samtliga recept, exempelvis äggröra med gröna bönor, hemgjorda fiskpinnar, äppelpaj och sconeskaka med blåbär, har provlagats av sexåriga...

 7. Omslagsbild: Vem ska trösta knyttet? av

  Vem ska trösta knyttet?

  Bilderbok på rim om Knyttet som känner sig väldigt ensam, rädd och misslyckad. Han flyr ut i det okända och möter där homsor, hemuler, filifjonkor och en mumrik.Allt ljusnar när han lyckas rädda lilla Skrutt från hemska Mårran.

 8. Omslagsbild: Rödluvan av

  Rödluvan

  Bilderboksversion av den klassiska sagan om Rödluvan. Illustrationer av Inrid Vang Nyman. Ingår i förlagets serie Sagoskatten.

 9. Omslagsbild: Minsta bakboken av

  Minsta bakboken

  Bok om bakning för de yngsta barnen. Recept på både söta och salta bakverk. Bilder och steg för steg-anvisningar samt baktips och varianter på flera av kakorna.

 10. Omslagsbild: Hur långt når Alfons? av

  Hur långt når Alfons?

  En bok på rim som berör existentiella frågor. Vad är en människa? Hur inverkar vi på andra? Alfons kommer på att han finns hos var och en som minns.

 11. Omslagsbild: Här kommer bussen av

  Här kommer bussen

  Bilderbok om Halvan vars lekar alltid blir till verklighet. Den här gången är han en busschaufför som vet hur man kör snabbt och säkert. När det händer saker, som att folk glömmer barnvagnar med bebisar i, vet Halvan vad som ska göras.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Medietyp

Klassifikationskod

År

Till toppen av sidan