1 - 7 av 7 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Bärgarn i Paris av

  Bärgarn i Paris

  Blixten McQueen och Bärgarn är i Paris för att jaga skurkar. Det blir ett spännande, fartfylld resa i hela staden. Kommer de att lyckas? 11 min.

 2. Omslagsbild: Känd men körd av

  Känd men körd

  Blixten McQueen ska vara med i ett nytt spännande lopp. Hans motståndare visar sig vara Candice, en tjusig rosa sportbil. Hon  använder oschyssta metoder för att vinna och för Blixten blir det ett tufft lopp. 9 min.

 3. Omslagsbild: Full fart framåt av

  Full fart framåt

  Det är dags för ett nytt spännande lopp och Blixten McQueen gör sig klar. Men det visar sig att vissa av bilarna har tänkt fuska för att vinna. Hur tror du att det går? Mot nya äventyr – Vrooom! 10 min.

 4. Omslagsbild: Se upp för bärgarn! av

  Se upp för bärgarn!

  Blixten McQueen har nu bosatt sig i den lilla staden Kylarköping och för första gången i sitt liv har han goda vänner. Bärgarn, som är en av hans bästa vänner, är full av skojiga upptåg och en dag visar han Blixten en fantastisk sandgrop där man kan köra...

 5. Omslagsbild: Fullt ös i öknen av

  Fullt ös i öknen

  Blixten McQueen ska tävla i öknen. Hans motståndare är Chick Hicks. Det blir ett lopp som inte alls slutar som vissa har tänkt. Vem kommer i mål först? 11 min.

 6. Omslagsbild: Rostiga hinken-loppet av

  Rostiga hinken-loppet

  Monsterbärgaren Bubba vill ha Bärgarns motorstadion. Bärgarn går med på att de ska tävla i olika grenar. Den som vinner får stadion. Bubba och hans gäng är bråkmakare och Blixten McQueen är mycket orolig över hur det ska gå. 11 min.

 7. Omslagsbild: Revansch av

  Revansch

  Blixten McQueen ska tävla mot den italienska racerbilen Francesco – på Monzaarenan i Italien. Francesco är en diva och han har många fans. När Blixten och Francesco hör resultatet av loppet tror de knappt att det är sant. 9 min.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Författare

Språk

Klassifikationskod

År

Serie

Till toppen av sidan