1 - 14 av 14 träffar

Visa:
 1. Book cover: Morotsmassakern av

  Morotsmassakern

  Bonden Blom har fått ovälkomna gäster i sitt grönsaksland, men hur ska han göra för att hålla morotsskurkarna borta? Ni ska få se, för bonden Blom har en idé!

 2. Book cover: Mjölkmysteriet av

  Mjölkmysteriet

  Hela Sveriges favoritbonde! Varför kommer det ingen mjölk när bonden Blom mjölkar Rosa? Det måste finnas en mjölktjuv på gården! Bonden Blom bestämmer sig för att fånga den lymmeln och han har en plan...

 3. Book cover: Snöpatrullen rycker ut av

  Snöpatrullen rycker ut

  Bonden Bloms gård ligger inbäddad i snö och fåret Fanny sitter fast i en snödriva! Hur ska de kunna rädda henne? Som vanligt får Bonden Blom en idé.

 4. Book cover: Kattskrället av

  Kattskrället

  Hela Sveriges favoritbonde! En hemlös katt ställer till med oreda på Bonden Bloms gård, och Bonden Blom gör genast upp en plan för att fånga in den. Men är det verkligen katten som de är ute efter? Ni ska få se, för bonden Blom har en idé!

 5. Book cover: Traktorterror av

  Traktorterror

  Det är mycket som ska hinnas med på bondgården idag och bonden Blom kör sin traktor så snabbt han kan. Alldeles för snabbt! Han skrämmer kon Rosa som hamnar i en riktig knipa. Som tur är har bonden Blom en plan...

 6. Book cover: Stackars traktor av

  Stackars traktor

  Bondgårdens traktor har sett sina bästa dagar. Kan bonden Blom och djuren reparera ihop den? Ni ska få se, för bonden Blom har en idé!

 7. Book cover: Hönan och ägget av

  Hönan och ägget

  Hela Sveriges favoritbonde! Hönan Herta har just fått en kull med kycklingar, men ett ägg vill inte kläckas! Kan de andra djuren och bonden Blom hjälpa henne? Ni ska få se, för bonden Blom har en idé!

 8. Book cover: Torka i lerpölen av

  Torka i lerpölen

  Det är så varmt att alla djuren flämtar och stackars grisen Gullan blir nästan stekt i solen. Till råga på allt så tar vattnet slut! Men, oroa er inte... bonden Blom har en plan!

 9. Book cover: Pumpapaniken av

  Pumpapaniken

  Jenny håller på att sylta och safta. När hon måste åka iväg för att göra ett ärende låter hon bonden Blom ta över ansvaret. Men vad långsamt det går, tycker bonden Blom och får en bra idé ...

 10. Book cover: En rolig överraskning av

  En rolig överraskning

  Hela Sveriges favoritbonde! Fårhunden Fia fyller år och det är mycket som händer på bondgården. Kommer de andra att kunna hålla överraskningskalaset hemligt för Fia hela dagen? Du ska få se, för bonden Blom har en idé!

 11. Book cover: Traktorhjälten av

  Traktorhjälten

  Bonden Blom blir väldigt uppspelt när han får sin nya fyrhjuling. Den är ju bättre än en traktor! Men kan de dra loss faster Frejas bil ur ett lerigt hål? Som vanligt får Bonden Blom en idé.

 12. Book cover: Kittliga fåret av

  Kittliga fåret

  Hela Sveriges favoritbonde! Det är dags att klippa alla får på bondgården. Allt går som smort till turen kommer till det kittliga fåret Fanny. Men, bara lugn. Bonden Blom har en plan!

 13. Book cover: Jakten på ankäggen av

  Jakten på ankäggen

  Ankan Anki och hennes ägg har försvunnit! Bonden Blom går på ankäggsjakt över hela bondgården. Men det behövs mer än en högaffel för att han ska kunna hitta dom. Du ska få se, för Bonden Blom har en idé! -

 14. Book cover: Vilket ankrabalder! av

  Vilket ankrabalder!

  ad är det ankan Anki kvackar om? Är hon hungrig? Vill hon få sitt ankhus ommålat? Eller vill hon bara ha lite kul? Alla har olika förslag på hur Anki man kan hjälpa Anki. Som vanligt får bonden Blom en idé.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Författare

Språk

Klassifikationskod

År

Övrig upphovsman

Till toppen av sidan