1 - 50 av 54 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Blackout av

  Blackout

  Sex starka kärlekshistorier vävs samman till en berättelse om den magi som kan uppstå i en helt nedsläckt stad. Med endast afroamerikanska ungdomar i centrum. Boken kommer släppas som både film och TV-serie på Netflix.

 2. Omslagsbild: Att stampa på fördomarna av

  Att stampa på fördomarna tio noveller från De ...

  Antologin innehåller nyskrivna noveller som utspelar sig i pulserande urbana miljöer. Men den koloniala historien gör sig påmind i en värld som fortfarande präglas av ojämlikhet och rasism.[Bokinfo]

 3. Omslagsbild: Varsel i mörkret av

  Varsel i mörkret

  Vad är det som rör sig där ute i mörkret? Vad är det som viskar och rispar mot ditt fönster? Är det en knotig gren i den kalla kvällsvinden, eller är det något annat? Frågan du borde ställa dig är: Vågar du dig in bland de tolv skräcknoveller som göms i...

 4. Omslagsbild: Bekännelser av

  Bekännelser erotiska noveller

  Bekännelser innehåller korta erotiska berättelser för kvinnor. De har sin bakgrund i verkliga upplevelser. Agent Provocateur är en underklädeskedja.

 5. Omslagsbild: Förfärande kvinnor av

  Förfärande kvinnor gotisk skräck från Brontë ...

  I början av 1800-talet blev romanläsandet en populär sysselsättning. Nya tryckmetoder och bättre kommunikationer spred den nya underhållningsformen. Tekniska och vetenskapliga framsteg som järnvägar och elektricitet, tillsammans med spiritism och andra flugor,...

 6. Omslagsbild: Av två onda ting av

  Av två onda ting kriminalberättelser av etable ...

  Deckarförfattaren Elizabeth George har här samlat 23 noveller skrivna av personer som deltagit i hennes kurser. Några av bidragsgivarna är redan etablerade deckarförfattare medan andra ännu inte har publicerats. Utgångspunkten har varit att skriva utifrån...

 7. Omslagsbild: Samtal med en ängel av

  Samtal med en ängel

  Antologi där författaren Nick Hornby samlat noveller som hans vänner och han själv skrivit. Medverkande författare är bl.a. Zadie Smith, Irvine Welsh, Robert Harris, Helen Fielding, Roddy Doyle och Dave Eggers.

 8. Omslagsbild: Hemligheter av

  Hemligheter erotiska noveller

  Hemligheter innehåller korta erotiska berättelser för kvinnor. De handlar om hemliga möten, drömmar och dubbelspel. Agent Provocateur är en underklädeskedja.

 9. Omslagsbild: Samtal med en ängel av

  Samtal med en ängel

  Antologi där författaren Nick Hornby samlat noveller som hans vänner och han själv skrivit. Medverkande författare är bl.a. Zadie Smith, Irvine Welsh, Robert Harris, Helen Fielding, Roddy Doyle och Dave Eggers.

 10. Omslagsbild: Mord i sinnet av

  Mord i sinnet kriminalberättelser

  Samling av 26 kriminalberättelser skrivna av kvinnor under 1900-talet. Urval och introduktion av Elisabeth George. Representerade författare är bl.a.: Susan Glaspells, Ruth Rendell, Nadine Gordimer, Joyce Carol Oates och Dorothy L. Sayers.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Språk

År

Till toppen av sidan