1 - 22 av 22 träffar

Visa:
 1. Omslagsbild: Baka med bönor av

  Baka med bönor matbröd, pizza, pajer, kakor

  Att baka med bönor är ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Bönor, ärter och linser sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa...

 2. Omslagsbild: Cake hero av

  Cake hero recept för unga bagare

  Här delar konditorn Roy Fares med sig av recept och tekniker. Boken innehåller en bakskola, recept, tips och råd på hur man lyckas med sötsaker. Cirka 40 recept på små godbitar, cookies, mjuka kakor, bullar, pajer, bakelser och tårtor.

 3. Omslagsbild: Surdegsbröd av

  Surdegsbröd recept och tips från en hemmabagare

  En bok om surdegsbröd - om olika begrepp kring surdeg, olika sorters degar, hur man startar och matar en surdeg samt råd om hur man bakar med den. Recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Även ordlista över baktermer.

 4. Omslagsbild: Sju sorters julkakor av

  Sju sorters julkakor

  Boken innehåller recept på såväl klassiska julkakor som mer moderna varianter. En del av recepten har hämtat inspiration från andra länder. Även recept på drycker.

 5. Omslagsbild: Brödälskare av

  Brödälskare en inspirationsbok för hemmabagare

  Ett antal bakningsintresserade personer i Sverige berättar om sitt förhållande till bakning och presenterar sina favoritrecept: bröd med fullkorn, råg, dinkel och surdeg, fruktbröd, skållade filbröd och knapriga porterkex.

 6. Omslagsbild: Smilla bakar glutenfritt av

  Smilla bakar glutenfritt favoritrecept och smar ...

  Boken innehåller recept på glutenfria bakverk. Författaren är femton år och startade bloggen glutenfritt.se 2010. Hon har haft diagnosen celiaki (glutenintolerans) sedan hon var liten.

 7. Omslagsbild: Sura degar, söta bröd av

  Sura degar, söta bröd bakhantverk med Jan Hedh

  Här presenteras recept på matbröd och söta bröd som innehåller surdeg. Om hur man startar och bakar med surdegar av olika slag, deras inverkan på degarnas bakningsegenskaper och det färdiga brödets smak och struktur. Recepten inleds med korta anekdoter och...

 8. Omslagsbild: Sweet food & photography av

  Sweet food & photography

  Linda Lomelino är matfotograf och receptmakare. Här delar hon med sig av sina bästa recept på cookies, tårtor, pajer, cheesecakes, desserter och andra sötsaker. Även tips om hur man bakar, dekorerar, stylar och fotograferar sina skapelser.

 9. Omslagsbild: Baka med Alisa av

  Baka med Alisa

  Alisa Bandell älskar att baka och vill uppmuntra bakglada barn att testa nya recept. Här finns 25 nya bakverk att lära sig, såväl lätta för nybörjaren som utmaningar för den som har mer vana i köket. Recepten kryddas av författarens personliga film- och...

 10. Omslagsbild: Första bakboken av

  Första bakboken

  En grundbok om bakning för barn. Här finns recept på små kakor, stora kakor, bullar, mjuka kakor och godis. Tanken är att föräldrar och barn ska hjälpas åt i köket.

 11. Omslagsbild: Baka utan gluten av

  Baka utan gluten matbröd, bullar och kakor

  En kokbok med recept utan gluten och delvis utan mjölk. Här finns såväl matbröd som bullar, kakor och tårtor. Även grundkunskaper, tips och knep för att baka glutenfritt.

 12. Omslagsbild: Afternoon tea av

  Afternoon tea scones, muffins, sandwiches, lemo ...

  Trettio recept för afternoon Tea. Scones, muffins, gurksnittar, crumpets, dinky cakes, boiled fruitcake, marmelad, curd och puddingar. Boken innehåller även en teskola.

 13. Omslagsbild: Sunda sötsaker av

  Sunda sötsaker

  Boken innehåller sextio recept på kakor och desserter där sockret är utbytt mot sötningsmedel och fettet består av rapsolja. Dessutom innehåller recepten fibrer ofta i form av psylliumfröskal.

Förbättra sökningen med hjälp av filtren:

Klassifikationskod

År

Till toppen av sidan