Youtubern Misslisibell besöker Högdalens bibliotek

Youtubern Lisa Jonsson, känd från youtube som Misslisibell besöker Högdalens bibliotek för ett samtal om sin bok "Ni vann aldrig: så tog jag mig levande genom högstadiet".

Lisa Jonsson,
Lisa Jonsson, "Misslisibell". Foto: Ola Kjelbye

Redan som 10-åring började Lisa Jonsson med Youtube, där hon snart fick många fans och följare. Men trots populariteten på webben var hennes verklighet i skolan en helt annan. De vänner hon trodde stod henne närmast frös ut henne. Skitsnack och näthat blev Lisas vardag. Hon blev tvungen att byta skola men det gjorde inte saken lättare.

I "Ni vann aldrig: så tog jag mig levande genom högstadiet" berättar Lisa med ett öppet hjärta om sin svåra högstadietid. Hon talar personligt och lättförståeligt om svåra ämnen som mobbning, näthat och att må psykiskt dåligt. Men också om den stora glädjen i att ha en hobby som stärker en. Boken är faktagranskad av antimobbningsorganisationen Friends.

Välkommen att höra Lisa berätta om boken fredagen den 19 oktober klockan 17:00 hos oss på Högdalens bibliotek.

Datum

 • Youtubern Misslisibell besöker Högdalens bibliotek
  Datum:
  2018-10-19
  Tid:
  17:00 - 18:00

Biblioteket tipsar

 1. Omslagsbild: Ni vann aldrig av

  Ni vann aldrig så tog jag mig levande genom hög ...

  För Lisa Jonsson var högstadiet ett helvete. Ju mer populär hennes Youtubekanal Misslisibell blev, desto värre blev det i skolan. Här berättar hon om sin erfarenhet av mobbning och dess konsekvenser, och om hur fansen blev räddningen när allt annat brast. Hon...

Datum & tid

 • Youtubern Misslisibell besöker Högdalens bibliotek
  Datum:
  2018-10-19
  Tid:
  17:00 - 18:00
Senast uppdaterad
2018-09-27

Skriv ut

Till toppen av sidan