Till sängs i kulturen analyserar Lydia Stilles relation - på Farsta Kulturhus

Nu plockar sexologen Malena Ivarsson och journalisten Samanda Ekman upp Lydia Stille ur bädden - om Lydia skulle komma till mottagningen 2019, vilka frågor skulle de ställa henne då? En kväll i serien "Stockholm läser".

Svartvit bild på Malena Ivarsson och Samanda Ekman.
Malena Ivarsson och Samanda Ekman. Foto: Pierre Björk

Författarna Malena Ivarsson och Samanda Ekman analyserar och diskuterar sex och relationer inom kulturen. Nu ska de vrida och vända på Lydia Stille och hennes relation. Kanske kommer det handla mer om otrohet är trohet? Författare, poeter och regissörer har gestaltat älskande människor sedan lång tid tillbaka - Gun-Britt Sundström skrev fram Lydia - och det finns lika många sätt att drabbas av erotiken som det finns påhittade figurer. Journalisten Samanda Ekmans outtröttliga nyfikenhet och sexologen Malena Ivarssons stora kompetens ägnas relationen och Eros ärenden.

Malena Ivarsson är socionom, sexolog och författare. Hon har tidigare gjort sig känd som programledare, bland annat för SVT-programmet Sköna söndag. Idag medverkar Malena regelbundet som skribent för olika tidskrifter och tidiningar, bland annat Aftonbladet. Samanda Ekman arbetar som reporter för Stil i P1, men har även varit programledare för Kropp & Själ i P1, Sexpodden, och Ramp i UR. 

Programmet är en del av "Stockholm läser" som under 2019 är "För Lydia" av Gun-Britt Sundström. Kvällen görs i samarbete med Appell förlag.

Datum

 • Till sängs i kulturen analyserar Lydia Stilles relation - på Farsta Kulturhus
  Datum:
  2019-03-28
  Tid:
  18:30 - 19:30

Serie:

Målgrupp:


Biblioteket tipsar

Datum & tid

 • Till sängs i kulturen analyserar Lydia Stilles relation - på Farsta Kulturhus
  Datum:
  2019-03-28
  Tid:
  18:30 - 19:30
Senast uppdaterad
2019-02-28

Skriv ut

Till toppen av sidan