Molnet - ett fantasilaboratorium

En föreställning för barn om oss människor, vad vi bär med oss och vad vi funderar på. Av Räserbyrån och Helene Berg i samarbete med Kista bibliotek.

Molnet - ett fantasilaboratorium är en föreställning för barn från 4 år. Här vill vi tala om det stora och det lilla, och samtidigt vara det. Att genom konsten erbjuda olika perspektiv på allt det som finns runt omkring oss. Vi vill öppna blicken för olika möjligheter; som att glänta på portar till outforskade rum. Vi uppmuntrar till att låta fantasin flöda; att vi alla har möjligheter att forma världen omkring oss till spännande historier. Historierna tar form genom dans, musik, video, ord och rum. Varje föreställning blir unik.

Vi som är artister i Molnet - ett fantasilaboratorium guidar till olika möjligheter att forma ljud med loop-pedal, röra sig i dans, och göra en liten film som gemensamt skapar en helhet som vi upplever tillsammans.

Vi, Räserbyrån och Helene Berg har lång erfarenhet av att skapa dans och video i samverkan med barn. Vi tycker mycket om att låta oss påverkas av det som sker i stunden tillsammans med barnen. Räserbyrån består av dansarna och koreograferna Per Sacklén och Katarina Eriksson. Räserbyrån har tidigare gästat Kista bibliotek med bebisföreställningen Prassel och med Tyst vandring. I Molnet - ett fantasilaboratorium jobbar Helene Berg med video och animation samt medverkar på scenen.

Om du vill vara säker på att få en plats kan du föranmäla dig på biblioteket, här på hemsidan, eller via telefon 08-508 309 00. Om det finns platser kvar går det också bra att komma utan att föranmäla dig.

Under perioden 21 januari – 9 februari har Räserbyrån och Helene Berg Residens på Kista bibliotek och tillsammans med förskolor i stadsdelen och andra biblioteksbesökare arbetar de med Molnet - ett fantasilaboratorium.

Datum

 • Molnet - ett fantasilaboratorium
  Datum:
  2019-02-09
  Tid:
  11:00 - 11:45

Boka plats

Anmälan till detta evenemang är stängd.

Datum & tid

 • Molnet - ett fantasilaboratorium
  Datum:
  2019-02-09
  Tid:
  11:00 - 11:45

Boka plats

Anmälan till detta evenemang är stängd.
Senast uppdaterad
2019-01-21

Skriv ut

Till toppen av sidan