Lagningsaktivistcafé

Lär dig att laga stickade plagg av proffs från #lagningsaktivisterna.

Hål i ett stickat plagg.

Bästa personen att visa hur lagning på stickat går till är Leili Mänder som driver @lagningsaktivisterna. Nu kommer hon till Farsta bibliotek för att dela med sig av sina kunskaper. Träffen anordnas i samarbete med "Hej, ska vi göra en grej".

Vi träffas i caféet och går igenom tekniker för att laga stickat. Ta med ett trasigt stickat plagg, kanske stickade sockor eller en tröja? Materialet ska vara tjockare än en t-shirt men det går bra med något som är stickat i tunt garn. Har du inget stickat som är trasigt kan du ta med dig provlappar som är ca 20x25 cm istället som vi kan klippa sönder och laga på. Det går utmärkt!

Det kostar inget men det är begränsat antal platser så skicka ett mejl till hejskavigoraengrej@gmail.com om du vill vara med.

”Hej, ska vi göra en grej?” inspireras av tankar kring gemenskap och hållbarhet och håller vanligtvis till i Hökarängen. Tanken är att det är grannar som delar kunskap med grannar. En gång i månaden har vi en träff kring ett specifikt hantverk eller annan kunskap som kan förmedlas på två timmar. Alltid gratis.

Läs mer på hejskavigoraengrej.com

Datum

 • Lagningsaktivistcafé
  Datum:
  2018-10-27
  Tid:
  11:00 - 13:00

Målgrupp:

Kategori:

Datum & tid

 • Lagningsaktivistcafé
  Datum:
  2018-10-27
  Tid:
  11:00 - 13:00
Senast uppdaterad
2018-09-20

Skriv ut

Till toppen av sidan