"Kung pow- hotet från rymden"- digital bokklubb i sommar

Gillar du läsning och är mellan 9-12 år? Var med i vår digitala bokcirkel som startar 2 juni kl. 16.30-17.30. Vi pratar om "Kung Pow"-hotet från rymden av Ola Lindholm, Johan Lindvist och Kevin Olberg.

Välkommen med din anmälan till: skarholmen.ssb@stockholm.se

Vi ses i det digitala verktyget Zoom. Länk och instruktioner mejlas ut i samband med din anmälan.

Du kan låna ett eget exemplar av boken på biblioteken i Skärholmen, Fruängen eller Bredäng.

Kung Pow-hotet från rymden 

"I den här femte fristående boken om Kung Pow hotas mänskligheten av en asteroid som är på väg mot jorden. På tv följer Sam, Ju och Aisha en direktsändning från månen där teknikgeniet mr NoNo har ett vapen som enkelt spränger asteroiden i småbitar. Mr NoNo verkar vara en hjälte, men Aisha lägger märker till att vapnet nu riktats mot jorden, och via en mobiltelefon för de höra mr NoNos bloddrypande planer.

Sam och Mästare Ju beger sig därför till månen för stoppa mr NoNo. Men det är enklare sagt än gjort – för i deras väg står Sheewa, mr NoNos urstarka mordmaskin till syster".

(Källa: https://www.bonniercarlsen.se/bocker/279597/kung-pow-hotet-fran-rymden/)

Hoppas vi ses digitalt!

Hälsningar

Linnéa, Madelene och Richard

 

 

Datum

 • "Kung pow- hotet från rymden"- digital bokklubb i sommar
  Datum:
  2021-06-02
  Tid:
  16:30 - 17:30

Plats

Digitalt via Zoom Skärholmens bibliotek


Biblioteket tipsar

 1. Omslagsbild: Hotet från rymden av

  Hotet från rymden

  I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisens högkvarter. Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt bland oss. I den här femte fristående boken om Kung Pow hotas mänskligheten av en asteroid som är på väg mot jorden. På tv följer Sam, Ju och Aisha en direktsändning från månen där teknikgeniet mr NoNo har ett vapen som enkelt spränger asteroiden i småbitar. Mr NoNo verkar vara en hjälte, men Aisha lägger märker till att vapnet nu riktats mot jorden, och via en mobiltelefon för de höra mr NoNos bloddrypande planer. Sam och Mästare Ju beger sig därför till månen för stoppa mr NoNo. Men det är enklare sagt än gjort – för i deras väg står Sheewa, mr NoNos urstarka mordmaskin till syster. Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr, humor och snabb action. Läs också de tidigare fristående böckerna om Kung Pow: Game over, Dödens dal, Ett levande vapen och De fem demonerna.

Datum & tid

 • "Kung pow- hotet från rymden"- digital bokklubb i sommar
  Datum:
  2021-06-02
  Tid:
  16:30 - 17:30

Plats

Digitalt via Zoom Skärholmens bibliotek

Senast uppdaterad
2021-05-05

Skriv ut

Till toppen av sidan