Häxskola på Gröndals bibliotek

med Tuvalisa Rangström

Onsdagen den 27 november kl 16-17 kommer författaren Tuvalisa Rangström till Gröndals bibliotek och berättar om sin bok "Elins hemligheter -en handbok i häxkonst". Det är en bok om häxkonst, den moderna häxan och gammal svensk folktro. Tuvalisa håller också i en häxskola för barn mellan 9-12 år. Det kommer även tipsas om andra spännade häxböcker. Så är du nyfiken på magi och häxor är du välkommen att anmäla dig till träffen! Hör av dig till amanda.domeij@stockholm.se eller anmäl dig direkt på biblioteket. Välkomna!

 

 

Datum

 • Häxskola på Gröndals bibliotek
  Datum:
  2019-11-27
  Tid:
  16:00 - 17:00

Biblioteket tipsar

 1. Omslagsbild: Häxorna av

  Häxorna

  En liten pojke reser med sin mormor till en badort men istället för att ägna tiden åt sol, bad och semester så kämpar de för att utrota Englands alla häxor - riktiga häxor alltså, vilka är förvillande lika vanliga kvinnor.

 2. Omslagsbild: Häxa av

  Häxa

  Mary är 15 år när hennes mormor avrättas som häxa. Hon flyr från England till Amerika där hon väcker misstankar bland nybyggarna som hon lever hos. Är hon en häxa? I ett lapptäcke syr hon in sina hemliga anteckningar.

 3. Omslagsbild: Till häxornas försvar av

  Till häxornas försvar

  Andra boken om Fanny Falk. Fannys farfar Stickan har ett urmakeri. Om man kliver in i luckan på ett golvur kan man färdas vart man vill i tid och rum. Stickan har också en organisation: VAO vän av ordning, som håller koll på den historiska tidsordningen. VAO har...

Datum & tid

 • Häxskola på Gröndals bibliotek
  Datum:
  2019-11-27
  Tid:
  16:00 - 17:00
Senast uppdaterad
2019-11-11

Skriv ut

Till toppen av sidan