Filmvisning för lovlediga på Luma bibliotek

Välkommen in i filmens värld! På sommarlovet visar vi filmen Tjuren Ferdinand.

Detta är berättelsen om den stora tjuren Ferdinand med ett stort hjärta, som gärna luktar på blommor istället för att stångas med andra tjurar. En dag misstas Ferdinand för att vara farlig, och han blir bortförd. Ferdinand vill hem till sin familj, och tillsammans med ett udda gäng ger han sig ut på ett äventyr.

För att kunna vara med på filmvisningen behöver du bli medlem i Luma biblioteks filmklubb – vilket du enkelt blir på plats.

Du bokar plats i informationsdisken på Luma bibliotek eller via telefonnummer 08-508 32 170. Om du har någon fråga kan du kontakta barnbibliotekarie idriz.idrizi@stockholm.se.

Från 6 år.

Datum

 • Filmvisning för lovlediga på Luma bibliotek
  Datum:
  2018-06-14
  Tid:
  14:00 - 16:00

Målgrupp:

Kategori:


Biblioteket tipsar

 1. Omslagsbild: Berättelsen om tjuren Ferdinand av

  Berättelsen om tjuren Ferdinand

  Berättelsen om tjuren Ferdinand gavs ut 1936 första gången. Den stora, snälla tjuren luktar hellre på blommor än stångas med de andra ungtjurarna och låter sig inte provoceras på tjurfäktningsarenan. Svenskspråkig utgåva med Robert Lawsons...

 2. Omslagsbild: Berättelsen om tjuren Ferdinand av

  Berättelsen om tjuren Ferdinand

  »Den här boken är så vacker. Här finns mycket att diskutera tillsammans med barnen tänker jag. Om användandet av våld, valet att inte slåss, om tjurfäktningar och hur fint det är när man vågar vara sig själv.« | VARGNATTS BOKHYLLA Tjuren Ferdinand är en...

Datum & tid

 • Filmvisning för lovlediga på Luma bibliotek
  Datum:
  2018-06-14
  Tid:
  14:00 - 16:00
Senast uppdaterad
2018-06-04

Skriv ut

Till toppen av sidan