Författarträff med Karin Aspenström

Möt författaren Karin Aspenström på Gröndals bibliotek

Foto: Eva Lindblad

Onsdagen den 3 februari kommer roman- och manusförfattaren Karin Aspenström till Gröndals bibliotek och talar om sin senaste bok "To my Love", en mörk kärlekshistoria som både är en thriller och en generationsskildring av unga svenskar i London på 90-talet.

Hon berättar också om sitt övriga författarskap och om likheter och skillnader i  konsten att skriva böcker och filmmanus.

Karin Aspenström är uppvuxen i Stockholm och verksam som manusförfattare för film och tv. Hon har tidigare gett ut spänningsromanerna "Brännmärkt" och "Rättslös" om infiltratören Peter Rätz.

Hämta gratis biljett på Gröndals bibliotek eller boka biljett på telefon 08-508 30 558.

Välkommen!

 

 

 

 

Röster om "To my Love":

 

To my Love är en i många stycken tragisk, dekadent och sökande berättelse, men Aspenström prickar helt rätt och levererar en historia som är trovärdig och full med inlevelse. Personporträtt, miljöbeskrivningar och berättelse smälter samman och hon växlar mellan dåtid och nutid med exakt precision.”

/ Johan Espefält, Skaraborgs Allehanda

 

”Författaren lyckas fånga den svindlande frihetskänslan i steget från den välmenande svenska tristessen rakt in i popsångerna – när gator, pubar och parker som tidigare varit ouppnåeliga namn i låttexter plötsligt står vidöppna, låter sig intas som ingenting.”

/ Karin Ström, Svenska Dagbladet

 

             

Datum

 • Författarträff med Karin Aspenström
  Datum:
  2016-02-03
  Tid:
  19:00 - 20:00

Målgrupp:

Kategori:


Biblioteket tipsar

 1. Omslagsbild: Rättslös av

  Rättslös baserad på en sann historia

  Andra boken om Peter, infiltratör för den svenska polisen. Tack vare Peter har kriminalkommissarie Sven Lilja kunnat genomföra flera lyckade operationer. Nu pressar han Peter att tränga djupare in i Hells Angels kärna. Men Peter börjar längta efter att lägga av....

Datum & tid

 • Författarträff med Karin Aspenström
  Datum:
  2016-02-03
  Tid:
  19:00 - 20:00
Senast uppdaterad
2016-01-12

Skriv ut

Till toppen av sidan