Bothering the Othering - en musik- och dansföreställning om att inkludera och exkludera

Välkommen till en spännande och ifrågasättande musik- och dansföreställning med Sofia Karlsson, Feyona Naluzzi, Sandra Medina och Brenda Lorenzo Sibila.

Foto: Christofer Zagal

Bothering the Othering är resultatet av tre månaders brevväxling mellan fyra musik- och danskonstnärer från Kuba och Sverige. Frågorna de ställt till varandra handlar om innebörden i att andrafiera, tillhöra, inkludera och exkludera. Bothering the othering är också en festinvitation, att fira gemenskap och ensamhet med musik och dans. Det är ett turboverk där deltagarna möts i fyra dagar och skapar en spännande och ifrågasättande musik- och dansföreställning.  Bothering the Othering ges den 19-21 maj på Kista bibliotek. Bothering the Othering ges på både svenska och engelska.

Av och med Sofia Karlsson, Feyona Naluzzi, Sandra Medina och Brenda Lorenzo Sibila.
Scenografi och mask:Jonna Dreiman, Tove Dreiman

Produktionen är ett samarbete mellan Bastardproduktion och Kista Bibliotek. Med stöd av Stockholms stads kulturförvaltning

Om du vill säker på att få plats boka in dig i formuläret nedan, i bibliotekets Infodisk eller på telefon 08-508 30511 alternativt Kundtjänst 08-508 30900.

Målgrupp:

Kategori:

Senast uppdaterad
2017-05-15

Skriv ut

Till toppen av sidan