Inköpsförslag och fjärrlån

Inköpsförslag

Hittar du inte det du vill låna? I formuläret nedan kan du lämna ett inköpsförslag eller ansöka om fjärrlån. Föreslagna titlar, inklusive fjärrlåneförfrågningar, ses som inköpsförslag och tillgodoses genom inköp inom ramen för vårt uppdrag som folkbibliotek. I det fall inköp inte är möjligt görs ett fjärrlån.

Vi har inte möjlighet att svara på ditt inköpsförslag, utan du får själv söka i vår katalog här på hemsidan. Om vi köper in boken hittar du den i katalogen inom några veckor. Vi ber om överseende med detta.

Observera att vi inte köper in avancerad högskolelitteratur.

Om du har förslag på inköp av musik-CD, kontakta Kulturbiblioteket

* = Obligatoriska uppgifter.

(Till exempel bok, film eller e-bok.)

Observera att vi inte har möjlighet att svara på ditt inköpsförslag, men om vi behöver mer information om ditt inköpsförslag så kontaktar vi dig.

Fjärrlån

Om vi inte köper in ditt förslag kan du göra ett fjärrlån. Då lånar vi in boken från ett annat bibliotek. Fyll i ditt lånekortsnummer om du vill att vi lånar in boken från ett annat bibliotek. Observera att vi inte lånar in böcker som finns på andra bibliotek i Stockholm. Detta gäller även specialbibliotek och forskningsbibliotek inom Stockholm.

Senast uppdaterad
2023-07-31

Skriv ut

Till toppen av sidan