Inköpsförslag och fjärrlån

Inköpsförslag

Hittar du inte det du vill låna? I formuläret nedan kan du lämna ett inköpsförslag. Föreslagna titlar ses som inköpsförslag och tillgodoses genom inköp inom ramen för vårt uppdrag som folkbibliotek. I det fall inköp inte är möjligt görs vanligen ett fjärrlån, men just nu (våren 2020) är det inte möjligt att göra fjärrlån eftersom många bibliotek runt om i landet är stängda på grund av situationen med coronaviruset.

Då biblioteket för närvarande genomgår ett systemskifte tar handläggningen längre tid än vanligt. Under den här perioden har vi heller inte möjlighet att svara på ditt inköpsförslag, utan du får själv söka i vår katalog här på hemsidan. Om vi köper in boken hittar du den i katalogen inom några veckor. Vi ber om överseende med detta.

Observera att vi inte köper in avancerad högskolelitteratur.

Om du har förslag på inköp av musik-CD, kontakta Kulturbiblioteket, Film & Musik

* = Obligatoriska uppgifter.

(Till exempel bok, film eller e-bok.)

Observera att vi inte har möjlighet att svara på ditt inköpsförslag, men om vi behöver mer information om ditt inköpsförslag så kontaktar vi dig.

Fjärrlån

Många bibliotek runt om i landet är stängda på grund av coronaviruset och kan för tillfället inte verkställa fjärrlånebeställningar. Vi stänger därför tills vidare formuläret för fjärrlån på webbplatsen. Vi tar under denna period inte heller emot fjärrlånebeställningar via kundtjänst eller på biblioteken. Vi hoppas att denna förändring inte blir långvarig.

Senast uppdaterad
2020-03-25

Skriv ut

Till toppen av sidan